Volkswagen lancerer attraktiv privatleasing på faceliftet ID.3

Volkswagen har givet ID.3 et gennemgribende facelift med nyt design, større infotainmentsystem og et nyt niveau af kvalitet i interiøret. Attraktive privatleasingpriser med månedlige ydelser fra 3.999 kr. gør ID.3 til et stærkt kort i klassen for kompakte, elektriske familiebiler.

Volkswagen lancerede i 2019 ID.3 som den første af mærkets nye generation af elbiler, og med over 4.500 solgte i Danmark har modellen sat sit præg på elektrificeringen af danskernes bilflåde. Nu er den faceliftede ID.3 landet hos landets Volkswagen-forhandlere, og sammen med de mange nyheder og forbedringer af bilen gør skarpe privatleasingpriser det endnu mere attraktivt at køre 100 % elektrisk Volkswagen.

Den nye faceliftede ID.3 kan privatleases med en udbetaling på 15.000 kr. og en månedlig leasingydelse på 3.999 kr*. Til den pris kan man blive kørende i en ID.3 Pro med 58 kWh-batteri og 426 km rækkevidde (WLTP), der kommer med standardudstyr som elegante 18” East Derry-alufælge, Navigation Discover Pro, LED-forlygter med Light Assist, adaptiv fartpilot med Stop-and-Go-funktion og mobiltelefonforberedelse med induktiv opladning.

ID.3 Pro kører med en 204 hk elmotor og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 7,4 sek. Lynladning kan ske med op til 120 kW, hvor det tager 35 min. at lade fra 10 til 80 % strøm på batteriet.

Er ønsket endnu mere rækkevidde og komfortudstyr, kan en ID.3 Pro S med 77 kWh-batteri privatleases med en udbetaling på 15.000 kr. og en månedlig leasingydelse på 4.399 kr*. Med en maksimal rækkevidde på 557 km (WLTP) er ID.3 Pro S en af de elbiler, der kan køre længst på en opladning i dette segment.

Den lange rækkevidde kan nydes i god komfort i det rummelige interiør takket være standardudstyr som Ambiente-belysning, 2-zoner-klimaanlæg og elektrisk justerbare ergoActive-forsæder med ArtVelours-indtræk og massagefunktion.

ID.3 Pro S kan lynlade med op til 170 kW, hvor det 77 kWh store batteri oplades fra 10 til 80 % strøm på kun 30 min., og det tager kun 5 minutter at lade 100 km (WLTP) rækkevidde ved lynladning.

Fælles for begge versioner af ID.3 er, at designet er opdateret med et nyt, dynamisk frontdesign, der giver bilen mere karakter og samtidig forbedrer aerodynamikken. I interiøret vil man opleve et højt kvalitetsniveau takket være nye materialer på dørsiderne, og et instrumentbord beklædt med kunstlæder og dekorative syninger.

Interiøret er rummeligt og lyst, og sammen med et 385 liter stort bagagerum er ID.3 ideel som en kompakt 100 % elektrisk familiebil.

ID.3 er bygget på Volkswagens MEB-elbilsplatform, hvor batteriet er placeret under gulvet mellem akslerne, og elmotoren er integreret i bagakslen, hvilket giver bilen en inspirerende og harmonisk balance mellem køredynamik og affjedringskomfort. Den er samtidig nem at håndtere i en snæver vending, da den kan dreje ekstremt skarpt og derfor har en venderadius som en lille up!.

Den faceliftede ID.3 kommer med Volkswagens nyeste generation af software, der løbende modtager over-the-air-opdateringer, og systemets intuitive menuopbygning er optimeret bl.a. på baggrund af input fra eksisterende ID.3-kunder. En vigtig funktion er navigationssystemet, der nu optimerer antallet af ladestop og længden af disse beregnet ud fra den valgte rute og bilens aktuelle strømforbrug. Det er muligt at sætte navigationssystemet op med egne præferencer, så det kun viser vej til ladere fra en specifik ladedistributør.

Du kan finde mere detaljeret information om den faceliftede ID.3 i den vedhæftede booklet.

*Privatleasingaftalen har en løbetid på 48 måneder med 10.000 km kørsel årligt. Der er kun 12 måneders bindingsperiode.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk