Op til 55 km på el i Volkswagen Passat GTE

En ny dag kræver ny energi – og det er vores nye plug-in-hybrid fyldt med. Du kan nemlig lade den derhjemme med en CLEVER ladeboks, som du får med i købet*.

Så er du klar til at køre op til 55 km på el. På turen kan du oplade din mobil trådløst**. Passat GTE er fyldt med detaljer, der gør hverdagen lettere for dig. På Volkswagens hjemmeside kan du få det fulde overblik over hvad vi mener, når vi siger at du kan spare på forbruget uden at spare på komforten i en Passat GTE.

Læs mere

 

* Prisen er inkl. Clever Unlimited med standardinstallation (værdi kr. 7.500,-). Prisreduktion ved fravalg. Alle priser er inkl. moms med binding i 6 måneder. Tilbuddet gælder både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Eventuelt gravearbejde er ikke inkluderet. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på www.clever.dk/installation . Hvert kvartal refunderes den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Godtgørelsen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk. Mindsteprisen til Clever Unlimited er 2.214 kr. og 1.470 kr. med Clever Unlimited Network. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.
** Fås som ekstraudstyr til Passat GTE.