Reservedelsesrådgiver søges til Volkswagen Haderslev

Vi søger en positiv og serviceminded reservedelsrådgiver, som hos os vil komme til at arbejde med nogle af markedets bedste produkter sammen med et team af dygtige kolleger. 

Bliv en del af et moderne bilhus

Vi sælger reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og vores faciliteter svarer selvfølgelig hertil. Du vil i stillingen arbejde tæt sammen med cirka 20 kolleger i et bilhus i absolut topklasse, hvor vores opgave og højeste prioritet er at opfylde vores kunders behov som et hold.

Du får her mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne, som bl.a. vil omfatte: 

  • Stor interaktion afdelingerne imellem for at sikre det optimale slutresultat
  • Et reservedelslager der konstant er i fokus, så vi har den rette beholdning
  • Ekspedition af vores mekaniske værksted
  • Sikre at kunden går herfra med en yderst tilfredsstillende oplevelse
  • Forberedelse af ordrer til de daglige opgaver   

Du indgår i et team af entusiaster, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af servicepersonalet, vores værksted og salgsafdelingen. 

Du har den rette holdning og er åben for nye indtryk

Du har den rette indstilling og har flair for ny teknologi. Du sætter en ære i opgaven og søger aktivt information på egen hånd. Du har erfaring fra en lignende stilling som reservedelsekspedient og brænder for bilbranchen og vores mærker.

Kort og godt; har du hjertet på rette sted, så er det dig, vi søger.

Vi ser gerne, at du

  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne reservedelslager 
  • Har øje for detaljen og går op i at levere en god kundeservice 
  • Har erfaring med AutoCore, ETKA samt Elsa Pro, hvilket vil være en fordel

Vores strategi er dig

Hos Volkswagen Haderslev arbejder vi med mennesker og ved at de rette medarbejdere sikrer vores kunders tilfredshed. Overskriften er - Ét fælles bilhus, hvor vi er tilgængelige med overskud og plads til vores medarbejdere og kunder. 
Kort og godt; vi er én stor familie. 

Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring, andre fordelagtige medarbejdergoder og ikke mindst mulighed for udvikling af dig på et personligt samt faglig plan. 

Lyder det som noget for dig? 

Søg stillingen via email: Jaand@vw-haderslev.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Andersen tlf. 30 45 98 89 eller på mail; Jaand@vw-haderslev.dk.

Ansøgningsfrist er den 31/5-2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, men er du den rette til jobbet lukkes fristen før tid.