Mekanikerlærling til Volkswagen Haderslev

Vi søger en positiv og serviceminded mekanikerlærling, som hos os vil komme til at arbejde med nogle af markedets bedste produkter sammen med et team af dygtige kolleger. 

Du indgår i et team af entusiaster, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af servicepersonalet, vores værksted og salgsafdelingen. 

Du har den rette holdning og er åben for nye indtryk

Du har den rette indstilling og har flair for ny teknologi. Du sætter en ære i at vide alt om dit felt og søger aktivt information på egen hånd. Du må gerne være typen, der har skruet på andet end knallerter, måske dine forældres gamle bil, før du fandt ud af, at du ville være mekaniker.

Kort og godt; har du hjertet på rette sted, så er det dig, vi søger.

Vi ser gerne, at du

  • Brænder for at arbejde med biler
  • Er udadvendt og serviceminded i relation til kunderne
  • Har stor arbejdskapacitet
  • Er fleksibel og samarbejdsorienteret
  • Er selvstændig og engageret
  • Er kvalitetsbevidst og ønsker at udføre enhver opgave bedst muligt 

Vores strategi er dig

Hos Volkswagen Haderslev arbejder vi med mennesker og ved at de rette medarbejdere sikrer vores kunders tilfredshed. Overskriften er - Ét fælles bil hus hvor vi er tilgængelige med overskud og plads til vores medarbejdere og kunder. 
Kort og godt; vi er én stor familie. 

Lyder det som noget for dig? 

Søg stillingen via mail på jaand@vw-haderslev.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Andersen tlf. 30 45 98 89

Ansøgningsfrist er den 01. Marts 2023, men vi behandler ansøgningerne løbende og hugger gerne til, hvis den rette er der.